Een week vol Zon,Zee,Strand! o.a. Zwitserland, Italie, Oostenrijk

Zomereditie 2024

22/06 - 29/06

Op zoek naar een geheel georganiseerde roadtrip door Europa?

Ben jij op zoek naar een geheel georganiseerde roadtrip door Europa? Ga mee met een van de edities van de Kauwgombal1500. Rijd over de mooiste routes en kom op plaatsen waarvan je het bestaan niet wist!

7-daagse georganiseerde roadtrip.

Het meeste is voor je geregeld, het enige wat je zelf moet regelen is de inschrijving, het aanschaffen van een auto en het boeken van hotels via onze app. In onze app dragen wij de hotels aan die wij uitgezocht hebben tijdens het verkennen van de route. Zo weet je altijd dat je je niet druk hoeft te maken over het verblijf en je overnachting. Er zijn tijdens de route verschillende georganiseerde feestjes waar je zelf mag weten of je hier gebruik van wilt maken.

Kauwgombal 1500 app | Roadtrip Europa

Daarnaast proberen wij ook in te spelen in het digitale tijdperk. Zo hebben we een eigen app om jou als deelnemer voor, tijdens, en na de rit op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Je krijgt bij ons dus geen map met routes uitgeprint op een velletje, maar een online route die je kan volgen via jouw navigeer app. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu ;-).

Ook kun je via de app hotels, restaurants en de places to be bekijken waar je misschien nog wel wat kauwgomballenkorting kunt krijgen. kortom, via de app kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens de rit. Zorg ervoor dat je dus de Google Maps app alvast op je telefoon hebt staan!

Benieuwd geworden? Bekijk via onze Facebookpagina alvast de route voor de aankomende editie of schrijf je direct in! Heb je vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of stuur een mail naar: info@kauwgombal1500.nl.

Roadtrip Europa - teams Kauwgombal1500

Gemakkelijk met de Kauwgombal1500 app!

Daarnaast proberen wij ook in te spelen in het digitale tijdperk. Zo hebben we een eigen app om jou als deelnemer voor, tijdens, en na de rit op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Je krijgt bij ons dus geen map met routes uitgeprint op een velletje, maar een online route die je kan volgen via jouw navigeer app. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu ;-).

Ook kun je via de app hotels, restaurants en de places to be bekijken waar je misschien nog wel wat kauwgomballenkorting kunt krijgen. kortom, via de app kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens de rit. Zorg ervoor dat je dus de Google Maps app alvast op je telefoon hebt staan!

Benieuwd geworden? Bekijk via onze Facebookpagina alvast de route voor de aankomende editie of schrijf je direct in! Heb je vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of stuur een mail naar: info@kauwgombal1500.nl.

Kauwgombal1500 editie 2024

Wie neem jij mee? Deel dit direct met je vrienden!

Op zoek naar de ultieme georganiseerde roadtrip door Europa? Neem je vrienden mee op avontuur tijdens de zomereditie van 2024. In week 26 (22-06 t/m 29-06) vertrekken we richting zon, zee, bergen en strand! Ben je ook toe aan een week vol gezelligheid en prachtige routes? Schrijf in dan in en neem deel aan dit avontuur en beleef een onvergetelijke week!

EXP02373
EXP02517
EXP02948
EXP02225
Dag
Uur
Minuut
Seconde

Ga mee op avontuur tijdens de zomereditie van 2024. In week 26 vertrekken we richting zon, zee, bergen en strand! Een week vol gezelligheid en prachtige routes. Ga met je vrienden dit avontuur aan en beleef een onvergetelijke week.

Aftermovie zomer editie 2019