Een week vol Zon,Zee,Strand! o.a. Zwitserland, Italie, Oostenrijk

Zomereditie 2024

22/06 - 29/06

Roadtrip 2024 Europa | Ga mee met de dikste roadtrip

Ben je op zoek naar de ultieme roadtrip door Europa in 2024 ? ==> Kauwgombal1500! Wil jij in 2024 een roadtrip maken door Europa? Kijk niet verder! Ga mee met de dikste Europese roadtrip! Door middel van onze app kan iedereen mee en hoef je niet na te denken over de route die je gaat rijden. Elke dag sta je weer voor een nieuwe aangename verrassing!

8-daagse roadtrip in 2024 met je eigen dikke bak!

Op zoek naar een exclusieve roadtrip door Europa heen? Dan hebben wij de juiste route voor je! De Kauwgombal 1500 rally is de ultieme roadtrip door verschillende Europese landen met je eigen dikke bak. Prijs maakt ons niet uit, wel moet deze meer dan 15 jaar oud zijn. Kicken toch?! Lekker door de bergen toeren samen met je vrienden in een dikke bak. Vet geluid en veel bekijks! Met andere woorden, de ideale roadtrip door Europa.

Tijdens de route kom je langs plekken waar je nog nooit van hebt gehoord. Aan het einde van jouw ultieme roadtrip organiseren wij een dik feest voor alle kauwgomballers, zodat je jouw ervaring van de afgelopen week kunt uitwisselen met anderen.

Kauwgombal 1500 app | Roadtrip Europa

Daarnaast proberen wij ook in te spelen in het digitale tijdperk. Zo hebben we een eigen app om jou als deelnemer voor, tijdens, en na de rit op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Je krijgt bij ons dus geen map met routes uitgeprint op een velletje, maar een online route die je kan volgen via jouw navigeer app. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu ;-).

Ook kun je via de app hotels, restaurants en de places to be bekijken waar je misschien nog wel wat kauwgomballenkorting kunt krijgen. kortom, via de app kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens de rit. Zorg ervoor dat je dus de Google Maps app alvast op je telefoon hebt staan!

Benieuwd geworden? Bekijk via onze Facebookpagina alvast de route voor de aankomende editie of schrijf je direct in! Heb je vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of stuur een mail naar: info@kauwgombal1500.nl.

Roadtrip Europa - teams Kauwgombal1500

Gemakkelijk met de Kauwgombal1500 app!

Daarnaast proberen wij ook in te spelen in het digitale tijdperk. Zo hebben we een eigen app om jou als deelnemer voor, tijdens, en na de rit op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Je krijgt bij ons dus geen map met routes uitgeprint op een velletje, maar een online route die je kan volgen via jouw navigeer app. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu ;-).

Ook kun je via de app hotels, restaurants en de places to be bekijken waar je misschien nog wel wat kauwgomballenkorting kunt krijgen. kortom, via de app kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens de rit. Zorg ervoor dat je dus de Google Maps app alvast op je telefoon hebt staan!

Benieuwd geworden? Bekijk via onze Facebookpagina alvast de route voor de aankomende editie of schrijf je direct in! Heb je vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of stuur een mail naar: info@kauwgombal1500.nl.

Kauwgombal1500 editie 2024

Wie neem jij mee? Deel dit direct met je vrienden!

Op zoek naar de ultieme georganiseerde roadtrip door Europa? Neem je vrienden mee op avontuur tijdens de zomereditie van 2024. In week 26 (22-06 t/m 29-06) vertrekken we richting zon, zee, bergen en strand! Ben je ook toe aan een week vol gezelligheid en prachtige routes? Schrijf in dan in en neem deel aan dit avontuur en beleef een onvergetelijke week!

EXP02373
EXP02517
EXP02948
EXP02225
Dag
Uur
Minuut
Seconde

Ga mee op avontuur tijdens de zomereditie van 2024. In week 26 vertrekken we richting zon, zee, bergen en strand! Een week vol gezelligheid en prachtige routes. Ga met je vrienden dit avontuur aan en beleef een onvergetelijke week.

Aftermovie zomer editie 2019