Een week vol Zon,Zee,Strand! Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Oostenrijk

Zomereditie 2023

24/06 - 01/07

Met vrienden op pad met de ultieme rally door Europa!

Wat is er nou leuker om samen met je vrienden mee te rijden met de ultieme rally door Europa? Inderdaad daar kan niets aan tippen! Schrijf je nu nog in om mee te gaan met de dikste rally door Europa, tik een dikke bak met minimaal 200PK (mag ook iets minder zijn ;-)) informeer je vrienden en mis niks van dit spektakel!

We rijden in één week ongeveer 3500 kilometer door Europa. Je komt op plaatsen die je nog nooit hebt gezien en misschien nog niet eens van hebt gehoord.

7-daagse roadtrip in 2022 met je eigen dikke bak!

Op zoek naar een exclusieve roadtrip door Europa heen? Dan hebben wij de juiste route voor je! De Kauwgombal 1500 rally is de ultieme roadtrip door verschillende Europese landen met je eigen dikke bak. De prijs van je bolide maakt ons niet uit, wel moet deze meer dan 200PK hebben. Kicken toch?! Lekker door de bergen toeren samen met je vrienden in een dikke bak. Vet geluid en veel bekijks! Met andere woorden, de ideale roadtrip door Europa.

Tijdens de route kom je langs plekken waar je nog nooit van hebt gehoord. Aan het einde van jouw ultieme roadtrip organiseren wij een dik feest voor alle kauwgomballers, zodat je jouw ervaring van de afgelopen week kunt uitwisselen met anderen.

Kauwgombal 1500 app | Roadtrip Europa

Daarnaast proberen wij ook in te spelen in het digitale tijdperk. Zo hebben we een eigen app om jou als deelnemer voor, tijdens, en na de rit op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Je krijgt bij ons dus geen map met routes uitgeprint op een velletje, maar een online route die je kan volgen via jouw navigeer app. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu ;-).

Ook kun je via de app hotels, restaurants en de places to be bekijken waar je misschien nog wel wat kauwgomballenkorting kunt krijgen. kortom, via de app kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens de rit. Zorg ervoor dat je dus de Google Maps app alvast op je telefoon hebt staan!

Benieuwd geworden? Bekijk via onze Facebookpagina alvast de route voor de aankomende editie of schrijf je direct in! Heb je vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of stuur een mail naar: info@kauwgombal1500.nl.

Roadtrip Europa - teams Kauwgombal1500

Gemakkelijk met de Kauwgombal1500 app!

Daarnaast proberen wij ook in te spelen in het digitale tijdperk. Zo hebben we een eigen app om jou als deelnemer voor, tijdens, en na de rit op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Je krijgt bij ons dus geen map met routes uitgeprint op een velletje, maar een online route die je kan volgen via jouw navigeer app. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu ;-).

Ook kun je via de app hotels, restaurants en de places to be bekijken waar je misschien nog wel wat kauwgomballenkorting kunt krijgen. kortom, via de app kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens de rit. Zorg ervoor dat je dus de Google Maps app alvast op je telefoon hebt staan!

Benieuwd geworden? Bekijk via onze Facebookpagina alvast de route voor de aankomende editie of schrijf je direct in! Heb je vragen? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen of stuur een mail naar: info@kauwgombal1500.nl.

Kauwgombal1500 editie 2023

Op zoek naar de ultieme georganiseerde roadtrip door Europa? Neem je vrienden mee op avontuur tijdens de zomereditie van 2023. In week 26 (24-06 t/m 01-07) vertrekken we richting zon, zee, bergen en strand! Ben je ook toe aan een week vol gezelligheid en prachtige routes? Schrijf in dan in en neem deel aan dit avontuur en beleef een onvergetelijke week!

2
3
1
4
Dag
Uur
Minuut
Seconde

Ga mee op avontuur tijdens de zomereditie van 2023. In week 26 vertrekken we richting zon, zee, bergen en strand! Een week vol gezelligheid en prachtige routes. Ga met je vrienden dit avontuur aan en beleef een onvergetelijke week.

Aftermovie zomer editie 2019

Volg ons op instagram